About us

Vær klar for morgendagens utfordringer

Talentech Om Talentech

Talentech ble etablert i 2019 og er en HR-tech virksomhet, som kombinerer det beste fra ledende og innovative HR tech virksomheter: HR Manager, ReachMee, Talmundo, Webcruiter, Weekli og irecommend. Til sammen er vi Talentech.

Vårt mål er å fasilitere en sømløs kandidatreise fra start til slutt, i én og samme plattform.

Vi tenker STORT, med skalerbare løsninger som gjør det enkelt i hvert steg av prosessen. Utviklingen av løsningene har fokus på detaljer og fleksibilitet.

Bygg ditt eget talent acquisition økosystem. La automatiseringen gjøre det enkelt for deg og hjelpe deg med utvikling så du kan takle morgendagens utfordringer med Talentech.

Ansatte rundt i verden

Talentech har kontorer i hele Europa, med hovedlokasjoner i Oslo, Amsterdam, Stockholm, Helsinki og København - men fokuset vårt på grensefri support gjør det enkelt å hjelpe kunder verden over.

Snakk med en av våre HR-tech spesialister i dag!

Book en tid

2021

Nye familiemedlemmer!

2021 bød på mange nye trender, direktiver og samfunnsutfordringer. Imidlertid vokste Talentech-familien og selskapene irecommend, Weekli og Ontame ble en del av Talentech Group.

2020

På vei opp

Selv om 2020 har vært et år ingen kunne forutse, har Talentech vært stolte av å kunne gi kundene våre god oppfølging gjennom overgangen til en mer digital rekruttering og onboarding.

2019

Talentech behandler mer enn 7,5 millioner jobbsøknader

Den samlede innsatsen til Talentechs rekrutteringsløsninger setter rekord med 7,5 millioner jobbsøknader behandlet i 2019.

2018

HR Manager kåret til 'Beste HR-system leverandør 2018'

Supana kårer HR Manager til 'Beste HR-system leverandør 2018' i en undersøkelse utført blant mer enn 350 store danske organisasjoner.

2017

Talmundo lanserer aller første chatbot for onboarding

Som først i verden lanserte Talmundo by Talentech en onboarding chatbot for ytterligere interaksjon og for å perfeksjonere reisen til den nyansatte.

Want to work for us?

Vil du jobbe med oss?

Vi er alltid på utkikk etter flinke mennesker til våre multinasjonale team. Besøk vår karriereside for å sjekke ut våre ledige stillinger.

Besøk vår karriereside