Verdiskapende Customer Success

Talentech Verdiskapende Customer Success

Customer Success som gjør en forskjell

Vår viktigste oppgave i Talentech er å hjelpe deg med å nå dine mål. Derfor gjør vi en ekstra innsats for å bli kjent med deg og din virksomhet, slik at vi kan forstå og tilpasse oss dine utfordringer, behov og ønsker.

Men i Talentech tør vi også å utfordre deg og vekke din nysgjerrighet, slik at vi sammen kan heve listen for god HR.

Bli en del av noe større med Talentech. Vil du vite mer? Les mer om kundesuksess nedenfor.

Sammen når vi målene dine

Lær mer om hvordan Talentech jobber med verdiskapende customer success som skaper varige relasjoner og fremragende resultater.

Slik er det å være kunde hos Talentech

Felles mål

Hos Talentech ser vi på vår egen suksess som et resultat din suksess. Derfor er dine mål også våre mål, og vi vil strekke oss langt for å hjelpe deg med å nå dem. Enten det handler om spesielle implementeringsbehov, ønsker om systemoppsett, produktfunksjoner, opplæring eller noe helt annet. Vi er fleksible og tilpasningsdyktige, slik at vi kan dekke dine behov og kanskje til og med overgå dine forventninger.

LA OSS TA EN UFORPLIKTENDE SAMTALE

Vi kjenner våre kunder

En av hjørnesteinene i et godt partnerskap er vår kundekunnskap. Vi kjenner kundene våre veldig godt. Vi vet det er viktig, fordi det utgjør en avgjørende forskjell for deg som kunde og for oss som leverandør. Ved å kontinuerlig lytte, lære og utfordre skaper vi et verdifullt partnerskap og oppnår de beste resultatene sammen.

HØR OM MULIGHETENE MED TALENTECH

Ærlig rådgivning og brukerstøtte

Fra Talentech kan du forvente ærlige og kompetente svar i vår rådgivning så vel som i vår brukerstøtte. Vi gjør dette, og vi kan, fordi vi kjenner våre kunder godt, og fordi vårt customer success team består av erfarne systemspesialister som brenner for det menneskelige, profesjonelle og tekniske i våre systemer og tjenester.

 

OPPLEV TALENTPLATFORMEN FRA FREMTIDEN I DAG

Få fullt utbytte

I Talentech jobber vi hver dag for å gi deg de beste forholdene for å få full nytte av dine Talentech-løsninger. Dette sikrer vi blant annet gjennom vår kompetanse og erfaring, og gjennom opplæring som passer til dine behov - der du og teamet ditt er.

HØR OM MULIGHETENE MED TALENTECH

Et univers av HR-kunnskap

Som kunde hos Talentech blir du en del av noe større. Du vil være en del av et verdifullt HR-nettverk og et engasjerende univers av HR-kunnskap. Med pedagogiske brukerseminarer, profesjonelle og sosiale arrangementer, foredrag og mye mer, utfordrer vi din nysgjerrighet og sørger for gjensidig kunnskapsdeling, som vi sammen kan utvikle oss gjennom.

 

SE TALENTPLATFORMEN I AKSJON

Utforsk våre Customer Success tjenester

Er du klar til å optimalisere dine HR-prosesser?

Kontakt oss gjerne nå!

Bestill en demo