Build a powerful talent ecosystem

Bygg et effektivt talent økosystem

Talentech Løsninger

Velg fra våre integrerte anerkjente løsninger.

Talentech er en fullt integrert HR-plattform for små og store bedrifter. Målet vårt med en fullt integrert HR-plattform er å kunne tilfredsstille alle stegene i en talentreise: tiltrekning, rekruttering, onboarding, talent management og beholde ansatte. Disse stegene dekker alt fra deres første interaksjon med en kandidat, helt til den siste lønnslippen er sendt. Produktene våre er utviklet for å automatisere dine prosesser og skape en sømløshet mellom alle stegene i talentreisen. På den måten vil det gi søkere og ansattes opplevelse et løft og hjelpe virksomheten din med å bli en attraktiv arbeidsplass. 

Du kan velge og vrake mellom sterke merkenavn i markedet, og bygge din egen tech-suite som løser dine unike utfordringer. Alle løsningene våre snakker sammen, og gir kandidatene dine mulighet til å bevege seg sømløst gjennom prosessen, med HR i førersetet. 
 

Våre produkter

Nettverksrekruttering 

Rekrutteringsbudsjettene er ulike i alle selskaper. Noen bruker mye penger for å finne de beste hodene, mens andre håper at sitt eget employer brand vil være nok til å tiltrekke seg talent. Employer referrals er en måte å bruke mindre ressurser på mer kvalitative rekrutteringer. Vårt verktøy hjelper deg til å komme i gang med nettverksrekruttering og engasjerer medarbeidere til å bidra med gode bidrag fra sitt eget nettverk. Nettverksrekruttering er vist å gi en bedre time-to-hire, ha en høyere treffsikkerhet, være mer kostnadseffektiv og bidra sterkt inn til selskapets employer branding.

Rekrutteringsverktøy 

Våre rekrutteringssystemer, ja vi har flere, er tilpasset ulike behov slik at du skal kunne få et skreddersydd produkt som passer deg og dere. ATS’ene våre skal være med å bidra til at du får flere kandidater til stillingene dine, gjør det enklere å velge rett kandidat basert på kompetanse og få en helhetlig oversikt over prosessene dine så du kan foreta deg profesjonelle rekrutteringsprosesser. 

Onboardingsystem 

Vårt onboardingsystem sikter mot å dekke mer enn den tradisjonelle onboardingen. Tradisjonell onboarding er basert på hvordan et selskap tar i mot en ny ansatt (opplæring, utstyr, sosialt). En onboardingsprosess i Talentechs onboardingsystem starter idet en nyansatt skriver under kontrakten. Systemet legger tilrette for å informere, engasjere og forberede en nyansatt for sin nye stilling – allerede før første arbeidsdag.

Talent management system 

Ivaretakelse og utvikling av medarbeidere er minst like viktig som rekruttering og onboarding – om ikke viktigere. Det hjelper lite å ha ting på stell i starten av arbeidsforholdet, om du ikke kan opprettholde det videre. Vi har et system for masterdata som gir deg oversikt og hjelper deg med å analysere de beste utviklingsmulighetene blant dine medarbeidere. Systemet er bygget for å gi den oversikten som trengs for å motivere og engasjere medarbeidere, og løfte effektiviteten i selskapet. 

Medarbeiderfeedback 

I mange år har man tradisjonelt lent seg på den årlige medarbeiderundersøkelsen for å få en viss følelse av pulsen i selskapet. Pulsen i et selskap er viktig, og det blir ofte veldig dagsbasert hvordan disse undersøkelsen blir besvart. Vi leverer et pulsmålingssystem som fungerer som en mini-medarbeiderundersøkelse og som gir kontinuerlig tilbakemelding på smått og stort. Produktet gir medarbeidere muligheten til å gi tilbakemelding, mens ledere og HR får en bedre forståelse av hva som gjøres bra og dårlig. På denne måten kan det jobbes proaktivt for å holde effektivitet, humør og engasjement oppe.

Vil du ha hele opplevelsen? Se nærmere på den integrerte plattformen i dag!

Bestill en demo