Events og kurs

Events & kurs

Talentech Events og kurs

Her finner du informasjon om Talentechs kommende events og kurs. De fleste av våre events innen rekruttering, onboarding og talent management er åpne for alle, mens noen er forbeholdt våre kunder. Kursene våre er forbeholdt kunder og er til for å gi opplæring i våre systemer.  

Vis alle

Kurs

Webinar

Brukerkonferanse

Webinarer

Webinarer

Vi holder en rekke webinarer hvor målet vårt er å dele kunnskap fra hva vi har internt, men også fra eksterne ressurser innen fagområder som er relevante for våre produkter. Webinarene er kostnadsfrie og varer gjerne 30-60 minutter.

Kurs

Om du er superbruker, eller en person som bruker ett eller flere av våre produkter, tror vi du vil finne relevante kurs eller events som øker din kompetanse.

Hvert år holder vi mer enn 30 kurs som strekker seg fra kurs for best mulig bruk av en ny funksjon eller modul, til mer omfattende kurs for å bli bruker av for eksempel en av våre rekrutteringsløsninger. Du kan melde deg på kurs som vi holder regelmessig, eller ta kontakt med oss for å avtale kurs eller workshops som er spesielt tilpasset din virksomhets behov.

Vi får gode tilbakemeldinger fra deltakere på våre kurs, som sier at de raskt kommer i produksjon, opplever mestring og mindre behov for ekstern support i hverdagen. Og siden økt mestring gjerne fører til økt trivsel og redusert stress, er kursing en god investering.

Vi utvikler stadig nye funksjoner, moduler og produkter, så følg med og sørg for at de som bruker våre løsninger fyller på kompetanse og får full utnyttelse av løsningene dere har investert i.

Brukerkonferanser

Brukerkonferanser

Vi inviterer også til brukerkonferanser som gir deltakere oppdateringer innen siste nytt for produktene de har, tips og triks for brukerne, hva vi planlegger av nyheter fremover, kundecase, leverandørforedrag og eksterne foredragsholdere. Etter en tid med pandemi er vi tilbake med fysiske konferanser der vi kan bli bedre kjent med våre kunder og hvor kundene kan bygge nettverk med andre kunder, foredragsholdere eller oss som jobber i Talentech.

Trenger du noen råd?

Snakk med en av våre spesialister i dag.