Ammattimaista konsultointia

Talentech Lisäarvoa tuova asiakastiimi Ammattimaista konsultointia

Omistautunutta HR-tukea

Talentechin asiakkaana saat omistautuneen asiakastiimin avuksesi. He auttavat sinua kehittämään ja optimoimaan järjestelmäsi ja ovat aina tukenasi.

Asiakaspalvelumme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka ovat perehtyneet järjestelmiimme ja tarjoavat sinulle kokonaisvaltaista tukea ja mahdollisuuksia hyödyntää alustojamme, itsenäisiä järjestelmiä, integraatioita, rakenteita ja paljon muuta, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn palveluistamme.

Hanki asiantunteva HR-tuki matkallesi. Haluatko tietää enemmän? Lue lisää asiakastuesta alta.

Hyödynnä HR-järjestelmiä tehokkaasti

Asiantuntevat konsultointipalvelut

Asiakaspalvelun esihenkilöillä on useiden vuosien kokemus HR-konsultoinnista. He auttavat sinua niin pienissä, kuin suurissakin tehtävissä, jotta saat käyttöösi parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun tarpeillesi.

Koulutusta tarpeen mukaan

Työskentelemme paljon varmistaaksemme asiakkaillemme laadukkaan koulutuksen. Haluamme, että sinä ja tiimisi saatte apua ja ohjausta Talentech järjestelmien käytössä, sopivalla tavalla ja tarpeen vaatiessa.

Haasteet, jotka kehittävät myös sinua

Uskomme, että parhaat kehitysideat syntyvät vuorovaikutuksessa asiakkaiden, asiantuntijoidemme ja arjen haasteiden kanssa. Voimme yhdessä oppia toisiltamme ja luoda ratkaisuja sekä tuloksia.

Jatkuva optimointi

Järjestelmäasiantuntijoina me voimme varmistaa, että saat ohjelmat käyttöön parhaalla mahdollisella tavalla. Optimoimme ja rakennamme ratkaisut sinun tarpeidesi mukaan ja teemme sen yhdessä sinun kanssasi ja hyödyntämällä osaamistamme.

Rehellistä ja asiantuntevaa konsultointia

Meillä Talentechillä jokainen neuvo on henkilökohtaisen ja asiantuntevan työntekijän antama, joka tuntee asetuksesi, vahvuutesi ja haasteesi. Näin voimme toimia kohdennetusti sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Yhteinen tiedon jakaminen

Talentechilla yhdessä oppiminen on kriittinen osa kehitykstä. Opimme itse kaiken aikaa, mutta teemme myös paljon töitä oppiaksemme asiakkailtamme. Siksi teemme kehitystyötä yhdessä.

"Olen erityisen tyytyväinen asiantunteviin ja rehellisiin vastauksiin, joita saan kysymyksiini. Se tekee kaikesta toiminnasta läpinäkyvää ja helposti lähestyttävää. Se mitä luvataan, myös tehdään."

Jeanette Horty Stenrøjl
Business Manager/HRMaster
Gabriel A/S

Haluatko kehittää HR-prosessejasi?

Ota yhteyttä nyt!

Lähetä meille demopyyntö

Lähetä meille demopyyntö