Sweco – Veien mot ett samlet selskap

Talentech Kunder Sweco

De siste årene har Talentech sitt rekrutteringssystem Reachme vært med i prosessen der Sweco har utviklet seg til å fremstå som ett helhetlig konsulentselskap, etter at flere selskaper slo seg sammen.

I 2014 ble Sweco kåret til bransjens beste i en undersøkelse om hvilke arbeidsgivere som var mest attraktive for sivil- og høyskoleingeniører, og selskapet vokser kraftig og ansetter 2-3 personer daglig. De fleste som ansettes er ingeniører, etterfulgt av arkitekter og miljøeksperter.

”Sweco var tidligere flere ulike selskaper som nå er samlet til ett Sweco. Derfor er det vesentlig at vi viser utad at vi er det vi er ett enkelt selskap. Det var viktig for oss å finne et verktøy som kunne utvikle seg sammen med oss for å bli en naturlig del av vår virksomhet

 

Talentech og Sweco utvikler seg sammen

Ettersom konkurransen om ingeniørene stadig blir hardere, er det viktig for Sweco å kunne tiltrekke seg, identifisere og ansette de beste kandidatene. Takket være Talentech og Swecos nære samarbeid har man sikret at rekrutteringsvertøyet fungerer og tilfredsstiller organisasjonens behov.

“Vi har vokst mye, kommet langt og har lyktes å bygge oss et meget sterkt varemerke som i dag gjør oss attraktive for mange nyeksaminerte så vel som yrkesaktive. Det er fantastisk å være i en posisjon hvor vi får så mange søknader som vi gjør, og derfor er det også så viktig at vi enkelt og raskt kan se hvilke kandidater som egentlig matcher vår profil og egner seg til de ulike oppdragene.”

Sweco – et internasjonalt konsulentselskap med sterk vekst

Sweco er en av de større aktørene i Europa med totalt 9000 ansatte i konsernet. I Norge har de rundt 30 kontorer med tilsammen 1200 ansatte. Selskapet tilbyr konsulenttjenester innenfor tekniske fag med høye krav til kompetanse.

“Det å vokse så mye som vi har gjort bringer alltid med seg en del risiko og det er viktig å involvere nye brukere direkte. Vi innførte et Talentech-råd og det har gjort oss i stand til å sikre at vi bruker rekrutteringssystemet Reachme på en måte som sparer kostnader og gir best mulig resultater. Det gis også rom for ønskemål og eventuelle forslag til hvordan systemet skal utvikles for å enda bedre kunne møte våre behov.”

Nøkkelen er å dra nytte av de løsninger som rekrutteringsverktøyet tilbyr slik at alle ansatte som berøres av prosessen faktisk benytter seg av systemet. ReachMee er brukervennlig, og derfor er det enkelt for ansatte å sette seg inn i systemet. Slik lykkes de i å forenkle sin rekrutteringsprosess såvel som kommunikasjonen mellom de ulike delene av selskapet.

SweCo gjorde det.

Du kan også!

Se flere kundehistorier

11 December, 2023

IMDi

Optimaliser rekrutteringsprosessen med videointervju

2 November, 2023

Mantena

Effektiv rekruttering med digital referansesjekk

14 July, 2023

DSB

Målrettet strategi med fokus på kandidatopplevelsen

Photo of Anne-Marie Andric
14 June, 2023

Anne-Marie Andric blir en del av styret i Talentech

Anne-Marie Andric blir en del av styret i TalentechThe HR software company Talentech has elected Anne-Marie Andric as a new member of the board. Anne-Marie Andric will complement the current board of directors with extensive experience and strong compet...

10 December, 2021

Talentech kjøper Ontame.io

Talentech, den ledende leverandøren av HR-teknologi og programvare i Norden, kunngjorde torsdag 09.12.21 at de har kjøpt opp Ontame.io.

17 June, 2021

Rekrutteringsprosess

God rekrutteringsprosess fra A til ÅFeilansettelser er kostbart - som oftest svært kostbart! Med en helhetlig rekrutteringsprosess er det enklere å ansette rett person med en gang. Visste du at en feilansettelse kan koste flere årslønner? Hvis du både...

Tilbake

Neste