ManpowerGroup UK

Ihmisen ja teknologian välinen harmonia

 

Talentech Asiakkaat ManpowerGroup UK

Ennen - Epävakaa. Jälkeen - Saumaton.

ManpowerGroup UK on yksi maailman suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, jolla on 30 000 työntekijää 2700 kaupungissa yli 80:ssä maassa.

Vuonna 2018 ManpowerGroup UK aloitti yhteistyön Talmundo by Talentechin kanssa. Tavoitteena oli luoda johdonmukainen perehdytyskokemus, joka välittäisi ManpowerGroupin tarinan Brittein saarten henkilöstölle.

Lähtötilanne: Säännöllisen epäsäännöllistä

ManpowerGroup UK:lla oli kattava, rekrytoiville esimiehille tarkoitettu opas siitä, kuinka huolehtia uudesta työntekijästä. Hankaluuksia tuotti se, ettei ohjeiden toteutumista voitu seurata tai säädellä.

 

 

 

 

Poikkeuksellisen suuri määrä uusia työntekijöitä irtisanoutui ensimmäisen puolen vuoden aikana. Kova kilpailu osaamisesta alkoi tuntua, kun työttömyysaste oli matalimmillaan 40 vuoteen.

Sisäisten haastatteluiden ja kyselytutkimusten avulla ManpowerGroup UK:n oli mahdollista tunnistaa organisaation tarpeet: enemmän johdonmukaisuutta, organisaationlaajuinen tietoisuus sekä parempi kommunikaatio kautta linjan. 

Haluttiin herättää henkiin se, mitä oli jo olemassa sekä kommunikoida prosessi rekrytoiville esimiehille uudelleen.

Ilman oikeanlaista ja skaalautuvaa teknologiaa, urakka olisi ollut mahdoton sadalla eri paikkakunnalla työskentelevälle 2000 hengen henkilöstölle – ja juuri tähän tarpeeseen otettiin avuksi Talmundo.

Nykytilanne: Ihmisen ja teknologian välinen harmonia

Uusi ManpowerGroup UK -perehdytyssovellus keskittyy erityisesti aikaan ennen ensimmäistä työpäivää (esiperehdytys).

 

 

 

 

Sovellus lähettää sisältöä pienissä osissa tietyin väliajoin sen mukaan, kuinka pitkä aika ensimmäiseen työpäivään on. Näin kaikki uudet työntekijät saavat samat tiedot ja johdonmukaisen kokemuksen.

Juuri tämä on ollut elintärkeä seikka esimiesten sitouttamisen kannalta: se antaa mahdollisuuden tuoda uudet työntekijät tyylillä mukaan yritykseen.

Tulokset puhuvat puolestaan:

Työntekijöiden vaihtuvuus laski 22% ensimmäisen puolen vuoden kuluttua implementoinnista.

“Ensivaikutelmalla on väliä! Miksi otin vastaan työn ManpowerGroupilta? Sain hyvän vaikutelman haastattelussa, mutta sovellus todella teki minuun vaikutuksen… Viestinnän selkeys, kommunikaation toimivuus sekä helppokäyttöisyys vakuuttivat minut siitä, että olin tehnyt oikean valinnan liittyessäni edistykselliseen, innovatiiviseen ja arvojohteiseen organisaatioon.”

Colin Monk, Operations Director, ManpowerGroup UK

ManPower teki sen. 

Nyt on sinun vuorosi! 

Lisää asiakastarinoita

Referenssi Finnchat Talentech
8 September, 2020

Finnchat

Räätälöity ratkaisu myös pienempiin rekrytointitarpeisiin. Lue lisää miten Finnchat onnistui parantamaan rekrytointiprosessia ja hakijakokemusta ReachMee by Talentechin avulla.

Olvi-talentech-referenssi-asiakastarina
8 September, 2020

Olvi

Sisäinen yhteistyö ja kommunikointi on erityisen tärkeää laadukkaan rekrytoinnin kannalta. Tutustu Olvin tarinaan ja miten he onnistuivat parantamaan HR:n ja esimiesten välistä yhteistyötä meidän avulla.

8 September, 2020

Bacardi

Lue miten Bacardi onnistui luomaan ainutlaatuisen perehdytyskokemuksen täynnä mielenkiintoista ja dynaamista sisältöä.

8 September, 2020

Euroports Finland

Kesätyöntekijöiden rekrytoinnit tuovat haasteita rekrytointiprosesseihin. Euroports otti käyttöön ReachMee by Talentech:in ja paransivat sen alulla prosesseja. Lue lisää...

Euroports - ReachMee by Talentech asiakastarina

8 September, 2020

Tekniikan akateemiset

Asiantuntijarekrytoinnit edellyttävät entistä enemmän sujuvuutta ja tehokkuutta – hakijakokemuksesta tinkimättä. TEKin ratkaisu tähän pulmaan oli ReachMee by Talentech. Lue lisää...

Edellinen

Seuraava